Маргарита Василівна Жуйкова [Електронний ресурс] : біобібліографічний покажчик - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Біобібліографічний покажчик висвітлює життєвий шлях і наукову діяльність доктора філологічних наук, професора кафедри української мови Волинського національного університету ім. Лесі Українки Маргарити Василівни Жуйкової. У виданні відображено результати наукової, педагогічної та практичної діяльності М. В. Жуйкової за 1980–2021 рр. Представлено монографії, навчально-методичні посібники, публікації в збірниках наукових праць, матеріалах наукових конференцій та статті у вітчизняних і зарубіжних виданнях. Покажчик адресовано науковцям, викладачам вищих навчальних закладів, аспірантам, студентам.
Keywords: бібліографічні видання; Жуйкова Маргарита; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 81(477.82)(092)(01)