Методичні рекомендації для підготовки до атестаційного екзамену бакалаврів - Індика, Світлана Ярославівна; Мудрик, Жанна Станіславівна; Радченко, Олександр Вікторович; Іваніцький, Роман Богданович; Томащук, Олена Григорівна; Ващук, Людмила Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації розроблені з метою надання допомоги здобувачам освіти спеціальності «Фізична культура і спорт» освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» у підготовці до складання комплексного державного екзамену з дисциплін професійної підготовки з методикою навчання та тренування, який проводиться з метою перевірки якості загально професійної та спеціальної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти.