Правове регулювання міжнародного співробітництва у боротьбі зі злочинністю - Гусак, Андрій Петрович (My University, 2019)
Методичні рекомендації до спецкурсу «Правове регулювання міжнародного співробітництва у боротьбі зі злочинністю» рекомендовані для студентів спеціальності «Правознавство» кваліфікаційного рівня «Магістр». Розглядаються основні теоретичні та практичні проблеми правого регулювання міжнародного співробітництва у боротьбі зі злочинністю за чинним КК та нормативно-правовими актами України. Рекомендації структурують загальний зміст курсу, тематичне планування змістовних модулів, тези лекцій та плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальних занять, систему оцінювання, підбір навчальної та монографічної літератури як для стаціонарної, так і заочної форм навчання
Keywords: боротьба із злочинністю; міжнародне співробітництво; 341.4