Лексика й фразеологія “Ляменту по отцу Іоанні Василевичу” 1628 року, найдавнішого луцького стародруку - Павленко, Лариса Петрівна; Pavlenko, Larysa P. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано специфіку лексики й фразеології найдавнішої друкованої пам’ятки писемності Волині – “Ляменту…” 1628 року.
Keywords: духовна культура; пам’ятки української мови; жалобні вірші; староукраїнська лексика й фразеологія