Збереження культурної спадщини: нормативно-правове регламентування прав та обов`язків під час війни - Петрович, Валентина Василівна (My University, 2024)
Україна прагне і стане державою з ідеальним законодавчим регулюванням усіх першочергових питань, зокрема, і у питаннях охорони і захисту культурної спадщини, заради перемоги і світлого майбутнього нашого народу. Проаналізовано положення національних законодавчих актів в сфері захисту культурної спадщини України
Keywords: культурна спадщина; нормативні акти; нормативно-правове регламентування; збереження культурної спадщини