Оцінка динаміки проблематики використання сучасних інформаційних технологій навчання майбутніми учителями початкових класів - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (Уманський державний педагогічний інститут імені Павла Тичини, 2014)
У статті досліджено проблеми інформатизації та застосування сучасних інформаційних технологій навчання, які виділяють майбутні вчителі початкових класів.
Кафедра теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти
Keywords: сучасні інформаційні технології навчання навчання; проблеми інформатизації; початкова школа