Інвестиційний менеджмент: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент» для студентів галузей знань 0306 «Менеджмент та адміністрування», 1801 «Специфічні категорії», 0305 «Економіка та підприємництво» спеціальностей 8.03060104 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю», 8.03050803 «Оподаткування підприємств».
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: Інвестиції та інвестиційна діяльність. Управління інвестиційною діяльністю.
Keywords: інвестиції; менеджмент