Обгрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків:робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Обгрунтування господарських рішень і оцінювання ризиків» для студентів напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства». – “31” серпня 2015 р. – 22 с.
Keywords: робоча програма; ризик; господарське рішення; підприємство