Сучасні тенденції розвитку агропромислового виробництва Волинської області - Голуб, Г. С.; Golub, G. S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто та проаналізовано стан сільського господарства Волинської області, а також досліджено та виділено сучасні тенденції в агропромисловому виробництві. Запропоновано основні пріоритетні напрями вдосконалення та розвитку агропромислового комплексу області.In the article condition of agriculture in Volyn region is considered and analyzed, and also modern lines in agroindustrial manufacture are investigated and allocated. The basic priority directions of perfection and development of agriculture of region are offered.
Modern Tendencies of the Development of Agroindustrial Production in Volyn Region
Keywords: агропромисловий комплекс; рослинництво; тваринництво; agroindustrial complex; plant-growing; stock-raising