Словник народних географічних термінів Волині - Данилюк, Оксана Климівна; Danyliuk, Oksana K. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У словнику вміщено географічні терміни, зафіксовані на території сучасної Волині. Це друге, доповнене видання, що містить близько 1500 лексичних одиниць, зібраних здебільшого автором. Також використано записи студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки й матеріали спеціальних словників. Для мовознавців, географів, фахівців у сфері ономастики.
Роботу виконано на кафедрі філології та методики початкової освіти СНУ ім. Лесі Українки
Keywords: структура словника; словник; народні географічні терміни