Субтитрування як один з видів медіаперекладу. - Пасик, Людмила Адамівна (ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2024)
У дослідженні йдеться про основні технічні вимоги до створення німецькомовних субтитрів.
Keywords: медіапереклад; Medienübersetzung; субтитри; німецька мова; Untertitel