Особливості використання сучасних служб та сервісів мережі інтернет у церковній діяльності - Линник, Юрій Миколайович; Lynnyk, Yurii M. (Східноєвропейський нац. ун-т, 2015)
У статті проаналізовано використання сучасник служб та сервісів мережі Інтернет у церковній діяльності. Виділено базові правила роботи в мережі та основні загрози, із якими може стикнутися церква. Обгрунтовано особливості поширення слова божого за допомогою таких ресурсів як веб-сайт, чат, програми миттєвого обміну повідомленнями, форум, блоги, соціальні мережі.
Keywords: служби та сервіси мережі Інтернет; церковна діяльність; священик; слово Боже