Визначення ефективності занять оздоровчою гімнастикою жінок 20–35 років - Кренделєва, Венера Ульфатівна; Krendelieva, Venera U. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті здійснено порівняльний аналіз фізичної підготовленості жінок зрілого віку, які займалися за розробленою комплексною методикою, що включала елементи аеробіки, степ-аеробіки, шейпінгу та різними видами оздоровчої гімнастики The comparative analysis of physical fitness of women of mature age who used a complex methodology developed with elements of aerobics, step aerobics, shaping and various kinds of health-improving gymnastics is made in the article.
Efficiency Determination of Health-improving Gymnastics for 20–35 Years Old Women
Keywords: аеробіка; комплексна методика; оздоровча гімнастика; рухові тести; степ-аеробіка; фізична підготовленість; aerobics; complex methodology; heal-improving gymnastics; motion tests; step-aerobics; physical fitness