Лізинг персоналу як ефективний метод вирішення проблеми кадрового збезпечення - Борисюк, Олена Володимирівна; Borysiuk, Olena V.; Саган, М. С.; Sagan, M. S. (Херсонський державний університет, 2014)
У статті розкрито сутність поняття лізингу персоналу. Висвітлено його загальнотеоретичне обґрунтування, розвиток, становлення та видове різноманіття. Обгрунтовано позитивні та негативні наслідки від використання лізингу. The article deals with the essence of the concept of leasing personnel duct. It deals with general theoretical rationale, development, formation and species diversity. Proved positive and negative consequences of using leasing.
Staff leasing as an efficient method solving the problem staffing
Keywords: лізинг персоналу; підбір тимчасового персоналу; аутстафінг; аутсорсінг; теорія трилисника; лізинг; staff leasing; temporary staffing selection; outstaffing; outsourcing; leasing