Вплив перевипромінювання на формування ефектів релаксаційної оптики - Трохимчук, Петро Павлович; Trokhymchuk, P. P. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У роботі проаналізовано питання впливу перевипромінювання на формування ефектів релаксаційної оптики. На прикладі мілісекундного та наносекундного опромінення антимоніду індію оцінено кількість перевипромінювань та проаналізовано їх роль у формуванні незворотних змін в опроміненому матеріалі. The problem of influence of the reemission on formation of relaxed optical effects is analysed. On an example of milisecond and nanosecond regimes of irradiations of indium antimonite the number of reemissions is estimated. Its role in the formation of irreversible changes in the irradiated materials is analyzed.
Influence of Reemission on the Formation of Effects of Relaxed Optics
Keywords: перевипромінювання; reemission; релаксаційна оптика; relaxed optics