Міжнародні стандарти правової підтримки соціально незахищених неповнолітніх - Яцишин, Михайло Михайлович; Чернета, Світлана Юріївна; Yatsyshyn, M.; Cherneta, Svitlana Yu. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано норми міжнародно-правових документів щодо стандартів соціально-правового захисту та підтримки соціально незахищених неповнолітніх. Особливу увагу акцентовано на окремих нормах міжнародно-правових актів, які актуальні для системи соціального захисту України. In the artikle the norms of internationally legal documents are analysed in relation to the standards of socially legal defence and support of socially unscreened minor. The special attention authors are accented on the separate norms of internationally legal acts, which actual for the system of social defence of Ukraine.
International Standards of Legal Support of Unscreened Minors
Keywords: стандарт; міжнародно-правовий документ; соціальний захист; неповнолітні; соціально незахищені; a standard; internationally legal document; social defence; minor; socially unscreened