Сучасний стан та проблеми розвитку готельної індустрії Волинської області - Мазурець, Р. Р.; Mazurets, R. R (My University, 2015)
У роботі охарактеризовано основні чинники та проблеми розвитку готельної індустрії Волинської області, наведено головні показники, які характеризують динаміку та стан розвитку готельної сфери на Волині, показано шляхи вирішення зазначених проблем готельної галузі в регіоні. Mazurets R. R. Nowadays’ State and Problems in Development of the Hotel Industry on the Territory of Volyn Region. In the article describes the key factors and challenges of the hotel industry, are the main indicators that characterize the dynamics and status of hotel sphere in Volyn, are ways to address these issues of the hotel industry in the region.
Nowadays’ State and Problems in Development of the Hotel Industry on the Territory of Volyn Region
Keywords: готельна індустрія; туризм; Волинська область; hotel industry; tourism; Volyn region