Лабораторні роботи з геології загальної та історичної (мінерали) - Вовк, Олександр Павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки містять необхідну довідкову інформацію та графічні матеріали для проведення лабораторних робіт з курсу "Геологія загальна та історична", а саме вивчення мінералів. Методичні вказівки рекомендовані студентам освітнього рівня бакалавра, галузі знань 10 Природничі науки, спеціальності 103 Науки про Землю, за освітньо- професійною програмою Гідрологія, спеціальності 106 Географія, за освітньо- професійною програмою Географія.
Keywords: фізичні властивості мінералів; діагностика мінералів; 551/553(072)