Теоретичні засади активізації транскордонного співробітництва міських поселень - Корнелюк, Ольга Антонівна (Національний університет водного господарства та природокористування, 2016)
У статті розглянуто теоретичні аспекти розвитку міських поселень як центрів активізації транскордонного співробітництва, розкрито передумови їх формування, виділено основні завдання та напрямки діяльності. Визначено показники для оцінювання активності міських поселень в транскордонному співробітництві.
Keywords: транскордонне співробітництво; міське поселення; центр активізації транскордонного співробітництва; показник ефективності транскордонного співробітництва; 339.92:911.37