Конфліктологія та девіантологія - Кордунова, Наталія Олександрівна (My University, 2022)
Видання містить основні теоретичні завдання курсу, словникову роботу, завдання для самостійного опрацювання, тести для самостійної перевірки знань, які потребують поглибленого осмислення та аналізу окреслених проблем. Самостійна робота студента в семестрі включає складання тлумачного словника з тих ключових понять, які входять у кожну опрацьовану тему, а також опрацювання питань до кожної теми. Ці матеріали використовуються на практичних та лабораторних заняттях. Методичні рекомендації призначені для студентів-магістрів денної та заочної форми навчання; можуть стати у нагоді практичним психологам, соціальним та медичним працівникам, а також усім кого цікавлять проблеми конфліктології та девіантології.
Keywords: конфліктологія; девіантологія