Філософія волонтерського руху в Японії - Приц, Вікторія; Pryts, Viktoriia (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Сучасні події демонструють необхідність обʼєднання всього світу задля збереження миру та безпеки. Волонтерство є невідʼємною частиною цивілізованого світу та одним з головних чинників сталого розвитку людства. Волонтерська діяльність - соціально спрямована, благодійна, неприбуткова, вмотивована, суспільно корисна діяльність, що провадиться волонтерами та волонтерськими організаціями шляхом виконання робіт та надання послуг громадянам, організаціям та суспільству в цілому.
The philosophy of the volunteer movement in Japan
Keywords: волонтерська діяльність; волонтерські організації; Японія; 316.378