Теорія музично-творчої діяльності - Драганчук-Кашаюк, Вікторія Миколаївна; Коменда, Ольга Іванівна; Drahanchuk-Kashaiuk, Viktoria M.; Komenda, Olha I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Комплексна контрольна робота з дисципліни «Теорія музично-творчої діяльності» для студентів освітнього ступеня «Магістр» галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 025 «Музичне мистецтво» освітньої програми «Музичне мистецтво» складена на основі навчальної програми та робочої навчальної програми і включає матеріал всього курсу. Вона може використовуватися з метою удосконалення організації навчального процесу в процесі поточної навчальної роботи, для проведення самоаналізу вищого навчального закладу, акредитаційної або атестаційної експертизи.
Keywords: теорія; музично-творча діяльність; комплексна контрольна робота; магістр; музичне мистецтво