ОБРЯДОВА ПІДОСНОВА ФРАЗЕОЛОГІЗМІВ ВЕСНЯНОГО ЦИКЛУ НАРОДНИХ СВЯТ ЗАХІДНОПОЛІСЬКИХ І СХІДНОСЛОБОЖАНСЬКИХ ГОВІРОК - Царьова, Ірина; Tzareva, І. (Cхідноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті розглянуто фразеологію весняного циклу народних свят Західного Полісся та Східної Слобожанщини.The article deals the phraseology of spring cycle of folk holidays of West Polesie and of East Slobozhanschina
Keywords: етнолінгвістика; обряд; фразеологія; фразеологічна одиниця; ethnolingvistika; ceremony; phraseology; phraseology unit