Конституційно-процесуальне право : робоча навчальна програма - Шевчук, Ірина Миколаївна; Shevchuk, I. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча навчальна програма курсу містить тематичні плани лекцій, семінарських занять, завдання до самостійної роботи, тематику контрольних, а також перелік навчально-методичної літератури. Видання рекомендоване студентам 4-го курсу денної форми навчання.