Рятівні дослідження в с. Рованці Луцького району - Златогорський, Олексій Євгенович; Вашета, Михайло Петрович; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Vasheta, Mykhailo P. (Інститут археології Національної академії наук України, 2012)
У статті проаналізовано результати досліджень експедиції ДП "Волинські старожитності" у с.Рованці 2011 р. - розкопки на території урочищ Куповаті та Гнідавська Гірка.
Keywords: "Волинські старожитності"; розкопки; пам'ятка; культурний шар; Рованці; Куповаті; Гнідавська ГІрка; неоліт; слов'яни; КЛСК