Роль педагогічного самоменеджменту в процесі підготовки бакалаврів музичного мистецтва - Зарицька, Анна Андріївна; Зарицький, Андрій Олександрович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Педагогічний менеджмент і самоменеджмент як об'єктивні феномени, що іманентно властиві специфіці професійної діяльності майбутнього фахівця, функціонують у єдності та взаємозв'язку. Педагогічний самоменеджмент є багаторівневим процесом творчої діяльності бакалавра музичного мистецтва, інтегральною складовою його професійної «Я-концепції», що протікає як безперервна зміна його внутрішньо-особистісних станів та професійно-важливих якостей.
Keywords: педагогічний самоменеджмент; бакалавр музичного мистецтва; фахова підготовка; 378.011.3