Роль міста в контексті забезпечення конкурентоспроможності національної економіки - Кицюк, Ірина Василівна; Павліха, Наталія Володимирівна; Kytsiuk, Iryna V.; Pavlikha, Nataliia V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Узагальнено існуючий вітчизняний та зарубіжний досвід у визначенні теоретичних засад щодо формування конкурентоспроможності національної економіки. Особливу увагу приділено ролі міста в контексті досягнення належного рівня конкурентоспроможності країни.

Available native and foreign experience in definition of theoretical principles about forming of competitiveness of national economic are generalized in the article. The city’s role in the context of achieving the appropriate level of competitiveness of the country is spared the particular attention.
Роль города в контексте достижения конкурентоспособности национальной экономики
The role of cities in the context of national economic competitiveness
Keywords: конкурентоспроможність; національна економіка; людський капітал; розвиток міста; competitiveness; national economic; human capital; development of city