Основи хімічної технології . Частина ІІІ - Марчук, Олег Васильович; Смітюх, Олександр Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчально-методичне видання містить задачі для модульного контролю з нормативної навчальної дисципліни "Основи хімічної технології" .
Для студентів спеціальностей – 014 Середня освіта (Хімія), 102 Хімія; викладачів та лаборантів, які проводять лабораторні заняття.
Keywords: Комплексна задача; Порода; Сировина; 66.01