Методика позашкільної роботи з біології та природознавства - Фіщук, Оксана Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Викладено рекомендації для засвоєння теоретичного програмного матеріалу з курсу "Методика позашкільної роботи з біології та природознавства" під час виконання практичних занять. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини).
Keywords: індивідуальна позашкільна робота; гурткова робота; позашкільна робота; науково-біологічна вікторина; брейринг; індивідуальна робота; 373.5.016:573(072)