Бондаренко Геннадій Васильович: сторінки життя і діяльності - Чибирак, Світлана Вікторівна; Сидорук, Інна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Вміщено перелік праць та сторінки життя і творчості відомого історика, краєзнавця і педагога Геннадія Васильовича Бондаренка. Подано список монографій, посібників, статей, представлено роботу з рецензування, редагування та підготовки історико-краєзнавчої літератури і великої кількості наукових збірників конференцій. Для зручності у користуванні є іменний та алфавітний покажчики праць. Для студентів, аспірантів, педагогів, істориків, краєзнавців і всіх, хто цікавиться волинезнавством.
Keywords: бібліографічні видання; Бондаренко Геннадій Васильович; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 930(477.82)(092)(01)