Методика викладання естрадного співу: методичні рекомендації до робочої програми навчальної дисципліни - Зарицька, Анна Андріївна; Zarytska, Anna A.; Зарицький, Андрій Олександрович; Zarytskyi, Andrii O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна дисципліна «Методика викладання естрадного співу» спрямована на вивчення теоретико-методологічних засад вокальної педагогіки, ознайомлення з практичним досвідом вокальних педагогів, оволодіння сучасними формами і методами розвитку вокальної майстерності. Методичні рекомендації розроблені відповідно до навчального плану підготовки бакалавра, галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Естрадний спів». Рекомендовано студентам та викладачам мистецьких навчальних закладів.
Keywords: Методичні рекомендації; Guidelines; Естрадний спів; Variety singing; Робоча програма; Work program; Методика викладання; Teaching method