Засоби дистанційного навчання : інформаційно-методичні рекомендації для слухачів закладів післядипломної педагогічної освіти - Линник, Юрій Миколайович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Інформаційно-методичні рекомендації спрямовані на актуалізацію і систематизацію у слухачів закладів післядипломної педагогічної освіти базових понять щодо дистанційного навчання, розширення та поглиблення у них знань щодо служб та сервісів мережі Інтернет, а також сприяння формуванню практичних навичок використання платформи дистанційного навчання Moodle. Запропоновані матеріали рекомендовано слухачам закладів післядипломної педагогічної освіти, вони також будуть корисні вчителям загальноосвітніх шкіл, викладачам вищих навчальних закладів та інших освітніх установ, що здійснюють навчально-педагогічну діяльність.
Keywords: післядипломна освіта; слухачі закладів післядипломної педагогічної освіти; дистанційне навчання; засоби дистанційного навчання; класифікація засобів дистанційного навчання; служби та сервіси мережі Інтернет; платформа дистанційного навчання Moodle