Українська етнологія - Дмитренко, Алла Адамівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У методичному виданні вміщено матеріали для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності В 9 «Історія та археологія» з ОК «Українська етнологія». Подані теми семінарських занять і питання для обговорення. До кожної теми сформовані чіткі завдання для самостійної роботи при опрацюванні лекційних матеріалів. До кожного заняття й усіх блоків самостійної роботи сформовані списки рекомендованої літератури та подані активні покликання на відеолекції викладача. Методичне видання містить перелік основної літератури (підручники, навчальні посібники, словники та ін.), що допоможуть у засвоєнні основних тем ОК.
Keywords: етнічна територія; духовна культура; українська етнологія; господарська діяльність; матеріальна культура; 39(477)(072)