Технології самоменеджменту та лідерство - Черчик, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У конспекті лекцій викладено теоретичні та практичні аспекти самоменеджменту та лідерства, що забезпечує інтеграцію знань і формує у здобувачів вищої освіти навички особистісного та професійного розвитку, самомотивації, самоуправління емоціями, діагностики лідерських якостей. Це визначається потребою у підготовці менеджерів нового покоління, здатних управляти собою, ефективно реалізовувати лідерські функції та забезпечувати розвиток організацій в умовах динамічних змін. Навчальне видання рекомендовано для підготовки фахівців з менеджменту та інших спеціальностей другого освітнього рівня.
Keywords: 65.012.4:005.322