Література для дітей дошкільного віку - Здіховська, Тетяна Вікторівна; Zdikhovska, Tetiana V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Вміщено дані про структуру курсу «Література для дітей дошкільного віку», планування лекційних та аудиторних занять, а також індивідуальні завдання, самостійна робота, запитання до іспиту та ін. Рекомендовано студентам 4 курсу напряму підготовки 6.010101 – дошкільна освіта.

The program contains information on the structure of the course «Literature for preschool children», planning of lectures and practical classes and individual assignments, self study, questions for the exam, etc. It is recommended to the 4th year students of training direction 6.010101 - preschool education.
Literature for preschool children
Keywords: література для дітей дошкільного віку; дитячий фольклор; творчість дитячих письменників; literature for preschool children; children's folklore; creativity of children's writers