Роль фізичного виховання в системі оздоровчих заходів у загальноосвітніх навчальних закладах - Дубогай, О.; Поташнюк, І.; Dubohai, A.; Potashniuk, I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто роль фізичного виховання та ефективність упровадження медико-профілактичних і психолого-педагогічних оздоровчих заходів серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. У роботі подано кількісну і якісну характеристики показників фізичної підготовленості, рівня здоров’я учнів. The question of effectiveness of physical education, methodological and preventive, psychological and pedagogical activities among students of general educational institutions is brought up. In this paper quantitative and qualitative characteristics of physical preparedness and student’s health level are described.
Meaning of Physical Education in the System of Health-Improving Activities in General Educational Institutions.
Keywords: фізичне виховання; фізична підготовленість; здоров’я; учні; загальноосвітні навчальні закл; physical education; physical preparedness; health; students; general educational institution