“Я хочу, щоб була Україна” (до 130-річчя від дня народження В’ячеслава Липинського) - Дейнека, Людмила Панасівна (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2012)
У посібнику представлено бібліографію праць В. Липинського, дослідження вчених, присвячені творчій діяльності науковця. Бібліографічний покажчик підготовлено на матеріалах із фондів бібліотеки ВНУ імені Лесі Українки. Покажчик створено на допомогу науково-педагогічним, бібліотечним працівникам, студентам - усім, кого цікавить наукова діяльність В. Липинського.
Keywords: Липинський В’ячеслав; бібліографічні видання; 63.3(4УКР)6я1