Взаємодія фреймів „Природа” і „Людина” у мовній презентації духовного єднання людини і природи (на матеріалі твору Т. Гарді „Тесс із роду Д’Ербервіллів”) - Козак, Софія Веніамінівна; Kozak, Sofia V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2006)
Аналізується взаємодія одиниць фреймів "Природа" і "Людина" в художньому відображенні духовних зв’язків людини і природи у творі англійського письменника Томаса Гарді "Тесс із роду Д’Ербервіллів". The interconnection of the lexical units of the frames "Nature" and "Man" is the pictorial presentation of the interior relations between man and nature is analysed in the novel of Thomas Hardy "Tess of the D’Urbervilles".
Interaction of the frames "Nature" and "Man" in the language representation of speretual inity of a man and nature (on the material of TH. Hardy`s "Tess of the D`Urbervilles")
Keywords: фрейм; фреймова структура; внутріфреймова інтеграція; термінал; термінальний елемент; когнітивний трансфер; frame; frame structure; intra-frame interaction; terminal; terminal element; cognitive transfer