Аналіз ринку праці в Івано-Франківській області - Полюк, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено ринок праці в Івано-Франківській області
Labor Market Analysis in Ivano-Frankivsk Oblast
Keywords: ринок праці; тенденції розвитку ринку праці