Функціональна локомоторна терапія зі зворотним зв’язком у технологіях фізичної реабілітації - Попадюха, Юрій Андрійович; Ільїн, Володимир Миколайович; Popadyuha, Yuriy; Ilyin, Vladimir (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті розглянуто особливості та переваги застосування роботизованої системи функціональної локомоторної терапії зі зворотним зв’язком Lokomat для забезпечення реабілітаційних технологій. Мета роботи – аналіз конструктивних і функціональних особливостей роботизованої системи локомоторної терапії зі зворотним зв’язком «Lokomat» для забезпечення фізичної реабілітації у відновленні ходьби хворих. The article describes the features and benefits of the robotic system functional locomotion therapy with feedback Lokomat for rehabilitation technologies. The aim is to analyze the structural and functional features of robotic locomotion therapy system with feedback Lokomat for physical rehabilitation in the recovery of patients walk.
Functional Locomotion Therapy with Feedback Technology in Physical Rehabilitation
Keywords: локомоторна терапія; травма; захворювання; ходьба; фізична реабілітація; технічні засоби; зворотний зв’язок; locomotor therapy; injury; illness; walking; physical rehabilitation; technical aids; feedback