Наукові дослідження з питань управління вищими навчальними закладами: ретроспективний аналіз - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Тоцкая, Олеся Леонтьевна; Totska, Olesia Leontiivna (My University, 2012)
Проведено комплексний ретроспективний аналіз вітчизняних кандидатських і докторських дисертаційних робіт з управління вищими навчальними закладами за 2000–2010 рр. Визначено аналітичні показники для характеристики дисертацій, проаналізовано пункти новизни цих наукових праць. Проведен комплексный ретроспективный анализ отечественных кандидатских и докторских диссертационных работ по управлению высшими учебными заведениями за 2000–2010 гг. Определены аналитические показатели для характеристики диссертаций, проанализированы пункты новизны этих научных работ. The complex retrospective analysis of domestic candidate’s and doctoral dissertation works for 2000–2010 is conducted. The analytical indexes of description of dissertations are determined. The analysis of points of novelty of these scientific labours is conducted.
Научные исследования по вопросам управления высшими учебными заведениями: ретроспективный анализ
Scientific researches on questions of management of higher educational establishments: retrospective analysis
Keywords: вищий навчальний заклад; высшее учебное заведение; higher educational establishment; дисертація; диссертация; dissertation; спеціальність; специальность; speciality; рівень управління; уровень управления; management level; сфера діяльності; сфера деятельности; sphere of activity; моделі; модели; models; пункти новизни; пункты новизны; points of novelty