Біогеографія: практикум з курсу - Тарасюк, Ніна Адамівна; Тарасюк, Федір Павлович; Tarasiuk Nina A.; Tarasiuk, Fedir P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У практикумі подано методичні рекомендації щодо підготовки і проведення практичних робіт із курсу «Біогеографія» для студентів вузів відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів напряму 8.04010606 «Заповідна справа» . Практикум складено відповідно до навчальної програми в контексті сучасних вимог євроінтеграційного процесу, передбачено виконання завдань самостійної та науково-дослідної роботи, приведено коротку термінологічну довідку. Рекомендовано студентам природничих спеціальностей денної та дистанційної форм навчання вищих навчальних закладів Ш-ІУ рівня акредитації
Keywords: біогеографія; біоми; флористичне районування; фауністичне районування; біотичне районування