Неорганічна хімія : конспект лекцій. У 2-х частинах - Строк, Оксана Мар’янівна; Іващенко, Інна Алімівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Конспект лекцій містить тематичний план лекційних занять, текст лекцій та список рекомендованої літератури. Для студентів І курсу спеціальностей – 014 Середня освіта (Хімія), 102 Хімія, 161 Хімічні технології та інженерія
Keywords: хімія елементів; побічна підгрупа; властивості елементів; 546(075.8)