Прихильність до профілактики нераціонального харчування як фактору ризику повторного інфаркту міокарда в резидуальний період захворювання - Кондзерська, В. І.; Сітовський, Андрій Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Виявлено низьку обізнаність та прихильність до профілактики нераціонального харчування як фактору ризику повторного інфаркту в резидуальний період захворювання. Хоча понад 80 % пацієнтів отримували відповідні рекомендації від лікаря. Необхідна розробка інформаційного контенту, що до формування системи знань відносно факторів ризику (зокрема нераціонального харчування), а також система дистанційного моніторингу прихильності до вторинної профілактики повторного інфаркту міокарда.
Keywords: Прихильність; інфаркт міокарда