Кримінальне процесуальне право - Музичук, Катерина Сергіївна (My University, 2023)
Методичні рекомендації до вивчення освітнього компонента «Кримінальне процесуальне право» містять рекомендації щодо ефективного опанування студентами вказаної дисципліни, вивчення основних інститутів кримінального процесуального права, а також практики їх застосування з метою виконання завдань кримінального провадження. Рекомендовано здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (на базі ступеня молодшого бакалавра) спеціальності 081 «Право».
Keywords: кримінальне процесуальне право; кримінальне право; процесуальне право