Транспортна мережа прикордонних об’єднаних територіальних громад Волинської області як важливий елемент туристичної інфраструктури - Качаровський, Роман Євгенович; Єрко, Ірина Володимирівна; Чир, Надія Вікторівна; Антипюк, Олена Володимирівна (ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», 2019)
Транспортна мережа відгірає дуж вагому роль у формуванні туристичної інфраструктури та являється ключової при визначення доступності об’єктів туризму територій в кожному регіоні, зокрема Волинській області та об’єднаних територіальних громад. Для прикордонних районів, де транскордонні зв’язки досить тісні шляхи сполучення відіграють основну роль при поступальному розвитку туристичної галузі, тому є важливим елементом дослідження.
Keywords: туризм; транспортна мережа; туристичні ресурси; туристичний обєкт; туристична інфраструктура; Волинська область