Вплив батьківської депривації на уявлення образу майбутньої сім’ї в дітей трудових мігрантів - Крупник, І. Р.; Krupnik, I. R. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У роботі висвітлено проблему дітей, батьки яких – трудові мігранти. Відсутність батьків протягом великого проміжку часу є депривуючим чинником, який негативно впливає на розвиток особистості дитини. Проведено дослідження впливу сімейної депривації на уявлення образу майбутньої сім’ї в дітей трудових мігрантів. The article highlights the problem of children whose parents are migrant workers. The absence of parents during a long period of time is a depriving factor that affects the personality of the child development. The influence of family deprivation on the idea of the future family image of migrant workers’ children has been studied.
Parental Deprivation Influence on the Idea of the Future Family Image of Migrant Workers’ Children
Keywords: діти трудових мігрантів; батьківська депривація; деприваційний вплив; уявлення про майбутню сім’ю; migrant workers’ children; parental deprivation; depriving influence; ideas about the future family