Особистісно-діяльнісний підхід у підготовці майбутніх учителів фізики - Мартинюк, Олександр Семенович; Martyniuk, Oleksandr S.; Пахачук, Сергій Сергійович; Pahachuk, S. S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Проаналізовано особливості підготовки майбутніх учителів фізики в рамках особистісно-діяльнісного підходу. Розглянуто приклади активних форм проведення та умови організації лабораторних практикумів з використанням натурного та віртуального експерименту. The features of training teachers of physics to be within the student-active approach were analized. Examples of reactive and conditions of laboratory works using natural and virtual experiment were reviewed.
Personality-activity approach in training teachers of physics to be
Мартинюк Олександр Семенович, доцент кафедри загальної фізики та методики викладання фізики Пахачук Сергій Сергійович, cт. викладач кафедри загальної фізики та методики викладання фізики
Keywords: професійна підготовка; особистісно-діяльнісний підхід; лабораторний практикум; training; student-activity approach; laboratory practice