Міжкультурна комунікація: програма вибіркової навчальної дисципліни - Рогач, Оксана Олексіївна; Rohach, Oksana O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальної дисципліни «Міжкультурна комунікація» є формування основ міжкультурної комунікації мовців з ефективним мисленням, якісним мовленням, оптимальним спілкуванням, що, у свою чергу, передбачає володіння практичними навичками крос-культурної комунікації з метою досягнення максимального комунікативного ефекту. Основними завданнями вивчення дисципліни «Міжкультурна комунікація» є розглянути головні проблеми сучасної комунікації та культурології
Програма вибіркової навчальної дисципліни «Міжкультурна комунікація» призначена для студентів 6 курсу денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.020303 Філологія (Прикладна лінгвістика / мова і література (англійська)).
Keywords: аксіоми комунікації; крос-культурна комунікація; case studies