Розвиток ринку товарів і постачання продуктів у Луцьку в 1914–1920 рр. - Денисюк, Василь Іванович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У статті проаналізовано і визначено тенденції, фактори та особливості розвитку ринку товарів і постачання продуктів першої необхідності у м. Луцьк в 1914–1920 рр. Стаття містить таблицю та діаграми цін на товари у 1914-1920 рр., складену автором за архівними джерелами.
Keywords: прифронтове місто; Перша світова війна; інфляція; ціна; товар; продукт першої необхідності; карткова система; магазин; ринок; біженці; дефіцит товарів